Gokart & Events
Vi håller hårt både på säkerhet och miljö. Vi är anslutna till NKA, National Karting Association.

Personal
All personal är utbildad av personer som har både tävlingslicens och funktionärslicens. Dessutom är vi utbildade i första hjälpen.

Förare
Alla förare måste bära en flamskyddad overall och hjälm. Vi har även alltid nytvättade huvor att ha under hjälmarna. Vi släpper inte ut någon på banan i onyktert tillstånd.

Fordon
Gokartarna är försedda med en skyddsram som inte bara skyddar den egna föraren utan även förhindrar att en gokart klättrar upp på en annan och skadar andra förare. Vi har också bågar bakom förarens huvud för att minimera risken att få så kallade whiplash-skador vid påkörning bakifrån.

Miljö
Alla våra gokartar körs på etanol och är även utrustade med katalysator, allt för att göra påverkan på miljön så liten som möjligt. Vi hanterar spillolja och kemikalier enligt föreskrifter.

 
Flaggor

För att göra körningen så säker som möjligt, och för att kunna kommunicera till er på banan, använder vi olika flaggor som signaler:


Hinder på banan. Räck upp handen för att markera tillbakomvarande förare att du saktar ner. Omkörningsförbud råder tills dess att du passerat start och mål då den gula flaggan är borta.Racet stoppas. Kör sakta tillbaka in i depån.Racet startas om. Kör sakta fram till start- och mållinjen.Ojust körning, diskvalificering/bestraffning. Kör lugnt in i depån.Sista varvet.Du är på väg att bli omkörd av en avsevärt snabbare förare. Lämna plats.Mål! Kör ett varv till långsamt (racet är över) tillbaka in i depån.

Presentkort

Vi har den perfekta gåvan för vänner och kollegor. Kontakta oss för inköp.