Vem har mest Schumacher i blodet?
Denna motorsport tog form redan på 50- talet då pionjärer körde gokart av alla dess slag på asfaltsbanor med höbalar som sarger. I dag är sporten ett insteg till Formel 1 och stjärnor som Ayrton Senna, Michael Schumacher, Jean Alesi har alla börjat sina karriärer i gokart. Det gäller att ha huvudet på skaft, för det är inte bara att gasa. Det gäller också att tima kurva/gas/styrning rätt för att knipa guldmedaljen och medtävlandes avund!

Gruppbokning
Längs ner på sidan ser ni en kort information om våra olika tävlingsformer. För att se minsta antal deltagare i de olika tävlingsformerna se prislista (Krav på förbokning).

Drop-in
Ni behöver inte boka utan dyker bara upp och får köra 8-minuterspass i mån av tid. Vid Drop in körning, ring gärna innan för att höra om ledig tid.

Öppet året om!
Vi har öppet året om, Antingen som förbokade tävlingar eller som obokad drop in.

Prislista
prislista.pdfGrand Prix
Förargenomgång, träning 3 min, 3 st. tids kvalheat á 8 varv. Resultaten från tidskvalheaten ger startpositionen i den 16 varv långa finalen. Medalj till topp 3.

Formula 1
Förargenomgång, 2 tidsträningsheat á 8 min. Snabbaste tiden från tidstränings heaten ger startuppställningen till finalen som körs i 40 varv! Medalj till topp 3.

Racet
Förargenomgång, träning, två tidskvalheat á 8 varv. Resultatet från tidskvalheaten ger startuppställningen i finalen som körs i 16 varv. Medalj till topp 3.

Le Mans
Långlopp, körs i lag där varje lag avgör dess taktik. Se prislistan för mer info eller kontakta oss!

Presentkort

Vi har den perfekta gåvan för vänner och kollegor. Kontakta oss för inköp.